Shop

MATEMATIKA 4
(LIBËR BAZË)

2.50

Lejohet për botim me vendimin e Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë nr. 2087/02-1 të datës 21.07.2006
Tekst i rishikuar sipas vendimit të ministrit të MASHT nr. 201/01B

 

 

Out of stock

Category:

Additional information

Autorët

Ramadan Zejnullahu, Sejdi Bilalli

Shtëpia botuese

Shtëpia Botuese DUKAGJINI

Kontakti

Shtëpia Botuese DUKAGJINI
info@dukagjinipublishing.com

Autorët
zejnullahu@yahoo.com

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%