Shop

Ledi Makbeth nga guberna e Mcenskut

5.00

Në thellësinë e një province ruse, rrëfehet historia e Katerina Lvovnës, që, e martuar padëshirueshëm, gjendet në kulmin e monotonisë, derisa njihet me punëtorin Sergej, për t’i hapur shteg një dashurie tragjike që çon në intriga, vrasje dhe fatalitet.

 

Autori: Nikolai S. Leskov

ISBN: 978-9951-05-441-6

Perkthyesi: Agron Tufa

Out of stock

Category:

Albania

admin