Shop

Punët e zotit maçok

5.00

Një maçok vendos që të bëhet i pasur dhe kështu e nis biznesin e tij me minj në kanaçe, ndërsa maçokë e mace të tjera kërkojnë që ta kenë yllin me emrin e tyre. Libri përbëhet nga tregime dhe poezi të ndryshme, me maçokë që, vërtet, kanë emra të çuditshëm.

 

Autori: Gianni Rodari

ISBN:
978-9951-05-427-0

Përktheu: Orjela Stafasani

Out of stock

Categories: 6-8, Sipas moshës
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%