Shop

Planeti i pemëve të Krishtlindjeve

6.00

Një përrallë që përfshin fantashkencën dhe botën e përmbysur; rrugëtimin e një fëmije në hapësirë, i cili ndeshet me alienët në një planet ku gjithçka është falas dhe gjithmonë është ditë feste.
 

Autori: Gianni Rodari

ISBN: 978-9951-05-428-7

Përktheu: Orjela Stafasani

Out of stock

Categories: 9-12, Sipas moshës
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%