Shop

Mes bankash

6.00

Me personazhe, si Liza Kudobie, Binjakët që i frikësojnë hajdutët, Dhelprën fotografe etj., Rodari te ky libër me shumë poezi e tregime të llojllojshme ndërthur mjeshtërisht humorin dhe fantazinë.

Autori: Gianni Rodari

ISBN: 978-9951-05-426-3

Perkthyesi: Orjela Stafasani

Out of stock

Categories: 9-12, Sipas moshës
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%