Shop

Ledi Makbeth nga guberna e Mcenskut

5.00

Në thellësinë e një province ruse, rrëfehet historia e Katerina Lvovnës, që, e martuar padëshirueshëm, gjendet në kulmin e monotonisë, derisa njihet me punëtorin Sergej, për t’i hapur shteg një dashurie tragjike që çon në intriga, vrasje dhe fatalitet.

 

Autori: Nikolai S. Leskov

ISBN: 978-9951-05-441-6

Perkthyesi: Agron Tufa

Out of stock

Category: Anima
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%