Shop

Agjenti X.99

5.00

Një agjent që nuk mund të jetojë pa qumësht vendos që, bashkë me dhinë e tij, Renatën, të ndërmarrë udhëtime nëpër planetë të çuditshëm, ku ka majmunë me 6 putra, kafshë inteligjente dhe pemë që flasin.

 

Autori: Gianni Rodari

ISBN: 978-9951-05-431-7

Përktheu: Orjela Stafasani

Out of stock

Categories: 9-12, Sipas moshës
f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%