Librat

Libraria Dukagjini fillon bashkëpunimin ekskluziv me CLE International

Javën që lamë pas, Libraria Dukagjini, përmes rrjeteve sociale bëri publike furnizimin e ri me materiale mësimore të gjuhës frënge. Ndërsa CLE International është shtëpi botuese franceze që Dukagjini së fundmi bëri bashkëpunim me të.

Për Telegrafi.com, nga stafi i Dukagjinit prononcoi Erza Mati e cila tregon për rëndësinë e këtij bashkëpunimi duke u bazuar në kërkesat e shumta nga lexuesit, mësimdhënësit, studentët e interesuar për mësimin e gjuhës frënge si dhe kurset . Ndërsa rëndësi të veçantë I kushtohet teksteve Merci dhe Interactions.

Përveç materialeve mësimore, nga CLE International, Dukagjini është furnizuar edhe me literaturë për lexim në gjuhën frënge nga autorë të ndryshëm botërorë dhe vepra të njohura të cilat janë të ndara sipas niveleve të gjuhës për lexim.

Kush është CLE International?

E themeluar në vitin 1973, CLE International është lider botëror në libra për mësimin e frëngjishtes si gjuhë të huaj dhe ka një prani në mbi 100 vende. Ai propozon metoda dhe vepra plotësuese për të gjitha moshat dhe të gjitha situatat e mësimit. Katalogu i tij përfshin mbi 900 referenca, me më shumë se njëqind libra të rinj të shtuar çdo vit, midis librave, CD-ROM dhe produkte të tjera.

Këto janë vepra që marrin parasysh universet e ndryshme kulturore dhe përshtaten me programet arsimore të secilit vend duke përfshirë dallimet kulturore dhe zakonet specifike të mësimit.

CLE është i pranishëm nga mosha parashkollore (Lili, La petite grenouille, etj.) Deri tek të mësuarit për të rriturit (Grammaire Progressive du Français …), duke kaluar pastaj tek edukimi primar (Alex et Zoé, etj.), Sekondar (Oh là là , Amis et compagnie, etj.) Dhe arsimin e mesëm të lartë (Kampion, Metro Saint-Michel, etj).

CLE International ofron një gamë të mësimit francez bazuar në objektiva specifike për të rriturit (Français.com, Tourisme.com, entre otros), si dhe një fjalor francez të të mësuarit, Le Robert & CLE International dhe koleksione me një numër të madh titujsh për trajnim të vazhdueshëm të stafit mësimdhënës. CLE gjithashtu publikon CD-ROM të shumta dhe ka faqet e internetit për informtata plotësuese. Është botuesi ekskluziv i revistës së Federatës Ndërkombëtare të Mësuesve Francezë, Le français dans le monde.

Libraria Dukagjini i mirëpret të gjithë të interesuarit për informata më të hollësishme në librari , por mund të kontaktojnë edhe përmes:

Telefonit : 038/248-143
E-Mail: dukagjinibookshop@gmail.com
Facebook: Dukagjini International Bookstore
Instagram: dukagjinibookstore

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%