Librat

Në librarinë “Dukagjini” në Prishtinë, u promovua vepra “Një shqiptar në CIA – dy jetët e Destan Berishës” i autorit Bashmir Xhemaj.

Vepra e botuar nga Shtëpia Botuese “Dukagjini”, flet për shqiptarin nga Prizreni, Destan Berishës, që u rreshtua përkrah agjencisë së inteligjencës amerikane CIA.

Libri është mbështetur në arkiva të CIA-s dhe burime tjera me intervista në Kosovë, Shqipëri, Amerikë, Gjermani, Angli dhe Greqi.

Në promovimin e librit, pos redaktorit Shkëlzen Maliqi, folën edhe historianët Bejtullah Destani dhe Durim Abdullahu.

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 chapterone@qodeinteractive.com

    Free shipping
    for orders over 50%